Volledig scherm
PREMIUM
De glimlach van Jan van de Wiel spreekt boekdelen, tijdens de live-uitzending van VLOHradio op de verkiezingsavond. © Beeld Werkt

De zoete wraak van wethouder Jan van de Wiel dankzij de Hilvarenbeekse dorpen

HILVARENBEEK - Met bedrukte gezichten stonden ze woensdag in het midden van theaterzaal Elckerlyc. Om hen heen werden felicitaties uitgewisseld en glazen geklonken, maar bij de fractieleden en achterban van Gemeenschapslijst heerste verbijstering.

Burgemeester Ryan Palmen had zojuist de uitslag van het laatste stemlokaal voorgelezen en de cijfers waren aangekomen als een mokerslag. De grootste partij van de afgelopen raadsperiode gaat van zeven naar vier zetels. Drie zetels in de min, dat had zelfs de grootste pessimist bij Gemeenschapslijst niet verwacht.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Na 5 jaar doorbraak in zaak vergismoord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    Na 5 jaar doorbraak in zaak vergis­moord Rob Zweekhorst, Tilburgse broer Jan: ‘Lang op deze dag gewacht’

    TILBURG - Bijna vijf jaar nadat de 44-jarige Rob Zweekhorst op straat werd doodgeschoten is er een doorbraak in het onderzoek. Vanochtend vroeg is een 51-jarige Schiedammer in zijn woning gearresteerd. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de moord, die later een vergissing bleek te zijn. Tilburger Jan Zweekhorst, de broer van het slachtoffer, is overvallen door het nieuws. ,,Ik had niet gedacht dat dit zo’n impact op ons zou hebben.”

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.