Volledig scherm
Het winkelpand aan de Hoofdstraat. © J Ointgroen

PRO3 huurt winkel als 'Pro3-lokaal' in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De gunst om de stem van de kiezer voor de gemeenteraadsverkiezingen is ook in Loon op Zand begonnen. Pro3 betrok vanmiddag voor twee maanden een leegstaande winkel, midden in het centrum van Kaatsheuvel.

Volgens lijsttrekkers Louis Laros en Peter Flohr moet de winkel, het voormalig pand van Muster Ooptiek, twee maanden dienen als huiskamer van de partij. ,,Mensen kunnen hier terecht om een praatje te maken, informatie te vergaren, of te discussieren met een van de mensen die op onze lijst staan", aldus Laros.

Hoeveel mensen er de winkel gaan bezoeken is volgens de partijleiding niet te zeggen. ,,De winkel is gezellig ingericht en we willig nóg beter aanspreekbaar en beschikbaar zijn voor de mensen én we helpen mee de leegstand weg te werken", vult Flohr aan. Tijdens een korte ceremonie werd het pand heropend met een hapje en een drankje. De beide lijsttrekkers zijn het eens: Pro3 gaat voor 5 zetels (nu 4), en ze zullen laten zien dat de Loonse politiek geen eenheidsworst is.

Openingstijden: wo-do van 14 tot 17 uur, vrijdag van 14 tot 17 en 18.30 tot 19.30. en op zaterdag van 10 tot 14.00 uur.

Volledig scherm
De winkel is vrijdagmiddag geopend. © J Ointgroen
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.