Volledig scherm
Susan Exterkate bij de Pul in Uden. © Van Assendelft

'Marc's BarBQ is echt een Udens cultdingetje'

UDEN - Aan de hand van vragen schetst een al dan niet bekende Udenaar zijn of haar beeld van het dorp. Deze keer Susan Exterkate.

Susan Exterkate (37) woont nog maar kort in Uden. Een geboren en getogen Tukker die sinds kort programmeur is van De Pul. Ze was al bekend van FestyLand, waarvoor ze samen met Gijs de Louw en Rien Somers het live-gedeelte van het muziekprogramma in elkaar zet. Daarnaast runt ze samen met Rien en Teun Zwaans ook nog boekinsgbureau Live&Booking.

Restaurant

,,Marc's BarBQ is echt zo'n cultdingetje met de beste biefstuk ever. Lekker laagdrempelig aan de bar wat eten. Perfect."

Winkel

,,Zelfs als ik niks nodig heb, wip ik toch even binnen bij de Hema."

Mooiste herinnering

,,Aan concerten van The Toy Dolls, Dog Eat Dog, Andy Frasco, Indian Askin, Navarone, Kovacs en de Singer Songwriter Sundays in De Pul. Ik geniet als alles klopt en iedereen een toffe avond heeft."

Mooiste plek

,,Ik vind het fijn om door de Kerkstraat en Kapelstraat te fietsen."

Complimenten

,,Voor de vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor Stichting Compass."

Ontspanning

,,Het is ook mijn werk, maar ik pik graag concerten mee in de Pul."

Eeuwig zonde

,,Ik begrijp dat hier fantastische oude panden plaats moesten maken voor lelijke gebouwen. Daar krijg ik een beetje pijn van in mijn buik."

Verplichte kost

,,Volgend jaar bestaat De Pul 50 jaar. Paradiso is het oudste poppodium in Nederland, De Pul komt op de tweede plaats. Iedere Udenaar moet er in 2018 minstens een keer een optreden bijwonen."

Sportclub

,,Ik heb in Twente fanatiek gehandbald. Dat zou ik ook in Uden willen oppakken, maar door mijn werk is het bijna niet te combineren."

Uden is

,,Mijn tweede thuis."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Brabantse ziekenhuizen verbeteren registratie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk
    PREMIUM

    Brabantse ziekenhui­zen verbeteren registra­tie ghb-patiënten: omvang gebruik drug is nu nog giswerk

    DEN BOSCH - Ghb: net zo verslavend als heroïne, spotgoedkoop in vergelijking met andere drugs, almaar meer gebruikers die met een overdosis op de spoedeisendehulp van een ziekenhuis belanden én de mate van vergiftiging is substantieel hoger dan bij andere drugs. Allemaal redenen om precies in beeld te hebben hoe omvangrijk het gebruik van deze ‘vloeibare xtc’ is. Maar dat hebben veel ziekenhuizen niet.