Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Groot deel dagopbrengst meegenomen bij gewelddadige diefstal op frietkraam Heukelom

HEUKELOM/TILBURG - De twee mannen die zondagavond werden aangehouden in Tilburg worden verdacht van een gewelddadige diefstal in Heukelom. Dat meldt de politie. Eerder werd uitgegaan van een overval.

Rond 17.00 uur werden de hulpdiensten opgeroepen na melding van een overval op een frietkraam aan de Bakvenseweg in Heukelom. De verdachten waren gevlucht, maar werden diezelfde avond nog opgepakt omdat de eigenaar van de frietkraam hen had herkend.

Mogelijk conflict
Een 46-jarige Tilburger heeft aangifte gedaan. Hij vertelde dat hij samen met zijn vriendin en zus aan het werk was. Rond 15.00 uur kwamen twee mannen de frituur binnen. De Tilburger herkende de mannen. In de zaak ontstond een heftige woordenwisseling en de verdachten eisten geld. Er werd daarbij geslagen, geschopt en gedreigd met een mes.

Het duo ging er met een groot deel van de dagopbrengst vandoor. In Tilburg werden de verdachten, een 49-jarige en een 40-jarige man, aangehouden.

De recherche onderzoekt de achtergrond van de diefstal en houdt er rekening mee dat er mogelijk een conflict was tussen de aangever en de verdachten.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement