Leraren uit Oss houden een herdenking bij de bloemenzee bij NS-station Oss West. De herdenkingsplek is vlakbij de spoorwegovergang waar een trein een elektrische bakfiets aanreed, waarbij vier jonge kinderen omkwamen.
Volledig scherm
Leraren uit Oss houden een herdenking bij de bloemenzee bij NS-station Oss West. De herdenkingsplek is vlakbij de spoorwegovergang waar een trein een elektrische bakfiets aanreed, waarbij vier jonge kinderen omkwamen. © ANP

Chef verslaggeving bij het BD over Oss: ‘Een dag die gerust weg had mogen blijven’

Zes dagen per week valt de krant bij u op de mat en online wordt u 24 uur per dag op de hoogte gehouden over wat er in uw buurt speelt. In een kijkje achter de schermen laten we u zien hoe het Brabants Dagblad gemaakt wordt. Wat komt er allemaal bij kijken, welke keuzes worden er gemaakt en wat gebeurt er op een redactie als er een verschrikkelijk nieuwsfeit plaatsvindt?

  1. Nieuwsoverzicht | Grote zorgen over groeiende leegstand in winkels - Zoveel steun krijgen Brabantse bedrijven
    PREMIUM
    Brabants nieuws van dinsdag

    Nieuwsover­zicht | Grote zorgen over groeiende leegstand in winkels - Zoveel steun krijgen Brabantse bedrijven

    Bijna 400 winkels verdwenen afgelopen jaar uit de Brabantse straten. Meer dan 2500 panden staan leeg. Een slecht teken, zeggen specialisten, die zich dan ook zorgen maken over de winkelcentra in de provincie. Verder werd dinsdag bekend dat er een kwart meer coronabesmettingen in Nederland zijn, vergeleken met vorige week. En de Beekse Bergen deelde heel schattige beelden van een pasgeboren rode panda.