Volledig scherm
Joyce Heuitink neemt de felicitaties in ontvangst na haar zege © BD

Joyce Heuitink wint dressuur in ZZ-licht, Dana van Lierop de beste in Z2

INDOOR BRABANTDEN BOSCH - Joyce Heuitink heeft de dressuurwedstrijd in de categorie ZZ-licht op haar naam geschreven. De amazone, in combinatie met Gaudi Vita, kreeg van de driekoppige jury een percentage van 75.333 voor haar proef.

Op de tweede plaats eindigde Ainhoa Prada Ortiz met een score van 73.958. De nummer drie volgde op redelijke afstand, namelijk met een percentage van 70.958. Deze werd behaald door Stephanie de Frel.

In de categorie Z2 was Lara van Lierop de beste. Zij won met een percentage van 57.333. Thalia Rockx (met Gerda Nova de la Fazenda) volgde haar op de tweede stek met een score van 74.625. Ook in deze categorie was de afstand naar de derde plek weer redelijk aanwezig. Nummer drie Lars op 't Hoog werd namelijk beoordeeld met een score van 71.833.

De derde categorie, de DZ-2 voor pony's, werd een prooi voor Danique Swinkels. Zij kreeg een percentage van 75.125 toegewezen van de jury. Nummer twee Evi Van Rooij zal daar flink van balen, want haar score zat er maar net onder: 75.042. Het podium werd gecomplimenteerd door Lauren Neville, die een score van 73.875 kreeg voor haar proef met Morning Sky.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement