Volledig scherm
De auto nadat deze de lantaarnpaal raakte. © Erik Haverhals/FPMB

Automobilist rijdt lantaarnpaal uit de grond in Kaatsheuvel en verdwijnt

KAATSHEUVEL - Omwonenden van de Dreefseweg in Kaatsheuvel schrokken in de nacht van zaterdag op zondag abrupt wakker door een harde klap. Een automobilist bleek een lantaarnpaal volledig uit de grond te hebben gereden.

De auto raakte zwaar beschadigd. De automobilist, waarvan niet bekend is of deze al is gevonden, verdween na de aanrijding. De politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in. Agenten zijn naar het huisadres van de eigenaar van de auto geweest, maar konden ook hier niemand vinden. Even later werd de bestuurder vlakbij zijn woning gevonden.

Wat er precies is gebeurd waardoor de bestuurder op de lantaarnpaal is gereden, is nog onduidelijk. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.