Volledig scherm
De nieuwbouw van Lidl aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel. © Nico Snels/BD

Bouw nieuwe supermarkt Lidl in Kaatsheuvel schiet op

KAATSHEUVEL - De nieuwe supermarkt van Lidl aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel is al flink uit de grond. De nieuwbouw vlakbij het centrum van het dorp moet over ruim drie maanden klaar zijn. 

Op woensdag 28 november om 09.00 uur worden immers de eerste klanten welkom geheten. Ze kunnen dan hun boodschappen doen in een gloednieuw modern en licht Lidl-filiaal met een groot parkeerterrein. 

Voetgangersoversteekplaats

Het winkelpand moet bovendien de gesloopte bebouwing aan de straatkant weer op een passende wijze vullen. Wel worden de in- en uitrit en de voetgangersoversteekplaats ter hoogte van De Eekhof een stukje verlegd. 

Volledig scherm
Straatgevel nieuwe supermarkt Lidl in aanbouw. © Nico Snels/BD
Volledig scherm
Het bouwterrein van Lidl vanaf de Gasthuisstraat. © Nico Snels/BD
  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.