Volledig scherm
Overzicht van het evenement in het Bruisend Dorpshart van Kaatsheuvel. © Organisatie

Drie dagen Foodtruckfestijn op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - In het centrum van Kaatsheuvel strijkt komend weekend het Pieckplein Foodtruckfestijn neer. Liefhebbers van een vers bereide hap en een lekker drankje zijn vrijdagmiddag 31 augustus vanaf 16.00 uur welkom. 

Op zaterdag en zondag gaat het culinaire evenement al om 13.00 uur van start. Alweer voor het derde jaar organiseren de horecazaken Bij Anton en Grand Café Du Nord het gratis toegankelijke festival van de rijdende keukens. 

Voor ieders smaak 

Dertien mobiele etenszaken staan drie dagen lang opgesteld op het Anton Pieckplein. Er wordt voor ieders smaak gekookt, van oer-Hollandse poffertjes tot pittig Thais streetfood. Kinderen mogen hun eigen tosti maken. 

Iedere avond zorgt een band voor live muziek om de sfeer te verhogen. Vrijdag speelt WEER, zaterdag komt Take 7 & MT Bottles en zondag treedt Broadway Brass op.  

  1. Vechtersbaas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeerkaart: 'Hij begon met schoppen’

    Vechters­baas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeer­kaart: 'Hij begon met schoppen’

    KAATSHEUVEL/TILBURG - De 38-jarige man uit Tilburg die dinsdag werd aangehouden na een vechtpartij bij de Efteling, gaat aangifte doen tegen een medewerker van het pretpark. Dat laat zijn advocaat Geoffrey Woodrow weten aan het Brabants Dagblad. Volgens zijn cliënt is niet hij, maar de medewerker met het geweld begonnen. De Efteling en de politie willen zolang het onderzoek loopt niet reageren.

Tilburg e.o.