Volledig scherm
Némethy in actie in Hongarije. © Cristoph Némethy

Hongaarse boogschieter te paard geeft trainingen in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - De Hongaar Christoph Némethy, expert op het gebied van boogschieten te paard, komt 29 en 30 september naar Kaatsheuvel om trainingen te geven bij Paard en Boog.

 Némethy maakt zich sterk om de sport te promoten. In juli was hij de organisator van het eerste WK boogschieten te paard. 

Paard en Boog aan de Baan 18 in Kaatsheuvel is een van de drie organisaties in Nederland die trainingen geven in boogschieten te paard. 

Deelnemers van alle niveaus kunnen aan het trainingsweekend deelnemen. Voorwaarde is ervaring met paardrijden of boogschieten. De kosten van deelname beginnen bij 155 euro en zijn afhankelijk van de keuze van het aantal trainingen en de eventuele huur van een paard. Aanmelden kan bij Paard en Boog

  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.