Volledig scherm
PREMIUM
In het heetst van de strijd op het NK knikkeren in Kaatsheuvel. © J Ointgroen

Knikkeren in Kaatsheuvel: 'Wie de laatste knikker in het putje krijgt heeft gewonnen'

KAATSHEUVEL - Zaterdag vond op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel de laatste voorronde plaats van het NK Knikkeren. Zestien kinderen mogen volgende week door naar de finale in Rhenen.

Het is even schrikken voor de organisatoren als zich om 13.00 uur slechts twee deelnemers gemeld hebben op het plein. Caroline Vromans van het organiserende ContourdeTwern ziet de bui al hangen. Wat blijkt: op de website was de organisatie vergeten de aanvangstijd te vermelden. Een uur later kijken een twintigtal deelnemers toe hoe ex-burgemeester Wim Luijendijk samen met wethouder Gerard Bruijniks de wedstrijden officieel openen met een potje knikkeren. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.