Honderden mensen staan rond 22 uur te wachten aan de Spoorlaan, beveiligers roepen mensen op om naar huis te gaan. Er is dan besloten dat het kermisterrein niet meer open gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Honderden mensen staan rond 22 uur te wachten aan de Spoorlaan, beveiligers roepen mensen op om naar huis te gaan. Er is dan besloten dat het kermisterrein niet meer open gaat. © Toby de Kort/De Kort Media

Tilburgse kermis ging vroegtijdig op slot, werd te druk met de rijen wachtenden

TILBURG - De Tilburgse kermis is zaterdagavond vroegtijdig op slot gegaan en opent pas zondag weer de poorten. Daar heeft de gemeente voor gekozen omdat de wachtrijen te lang werden. Met een megafoon werd omgeroepen dat de wachtenden beter naar huis konden gaan. 

  1. Mensen met een mening: meld je aan als columnist!
    PREMIUM
    COLUMN

    Mensen met een mening: meld je aan als columnist!

    TILBURG - Af en toe heb je dat even nodig. Tenminste, ik wel. Iets van zelfreflectie. Een moment van bezinning. Om te voorkomen dat je altijd maar blijft doordenderen. De deadlines volgen elkaar soms in zo’n hoog tempo op, dat je amper de gelegenheid krijgt om op adem te komen. Maar gelegenheden, weet ik inmiddels, moet je niet krijgen. Gelegenheden moet je nemen. En deze tweehonderdste column (ze zitten genummerd in m’n laptop) is bij uitstek zo’n gelegenheid.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.