Volledig scherm
De vuurwerkshow van vorig jaar. © Beeld Werkt

Vuurwerk en de ingehaalde speurtocht: zo sluit Tilburg vandaag de kermis af

TILBURG - Om middernacht is het gedaan. Dan sluiten de attracties de luiken en begraven we de kermis. Tot die tijd is het nog één keer genieten. 

Kermis open: 13.00 - 0.00 uur (Let op: de kermis begint een uur later en eindigt een uur eerder dan andere dagen)

13.00 uur - Kinderspeurtocht

Woensdagmiddag was het veel te warm om kinderen de kermis op te sturen. De geplande kindermiddag met speurtocht viel daardoor in het water. Nu de temperaturen weer een beetje normaal zijn, krijgt de speurtocht een herkansing. Wie wil meedoen kan om 13.00 uur in het Tiroler Dorp op het NS-plein terecht. 

21.00 uur - Parade

Vanaf de Heuvelse kerk trekt een bonte stoet de kermis over, richting de Piushaven. 

22.00 - De afsluiting

De stoet komt rond 22.00 uur aan in de Piushaven. Daar vindt de echte afsluiting van de tien dagen kermis plaats, met uiteraard het spectaculaire vuurwerk vanaf het water. Dus ga lekker op de kade staan om te kijken, of volg de show live via Kermis FM op bd.nl

Middag en avond - Feesten in de stad

De kermis gaat allesbehalve als een nachtkaars uit. Bij Desperados staat ‘Ik mis de Zer00s’, waar we lekker kunnen losgaan op hits uit de eerste jaren van dit millennium. De Bierhal heeft Tino Martin, Jeroen van Zelst en Jeffrey Heesen. En in de Stadhuisstraat vinden we onder meer Robert Pater en Wilbert. 

Volledig scherm
Zaterdagavond is de kermis slachtoffer van regenbuien. © Jan van Eijndhoven

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.