Het regent dikke voldoendes op de nieuwjaarsreceptie in Oisterwijk: terecht?

UPDATE VIDEOOISTERWIJK - Welk rapportcijfer verdient Oisterwijk? Het camerateam van Oisterwijk in Beeld registreerde op straat louter dikke voldoendes. Prachtige pr, die woensdagavond dan ook op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente in Tiliander vertoond mag worden.

Op de vraag welk project in Oisterwijk het meest bevalt, valt de naam van Tiliander ook, samen met KVL en de Kop van de Lind. Bert Klerks, hovenier en groenbeschermer bij uitstek, kraakt een kritische noot: Oisterwijk mag geen stadsallures krijgen.

Volledig scherm
Bas Kuipers en Esther van Hoof steken hun enthousiasme om in de Lakfabriek van KVL te mogen wonen niet onder stoelen of banken. © Beeld Werkt

poll

Klopt: wonen in Oisterwijk verdient een dikke voldoende

  • Ja (56%)
  • Nee (44%)
208 stemmen
BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Netflix-baron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    Tilburger sprak in geheim af met criminele ‘Net­flix-ba­ron’ over duizenden kilo’s cocaïne

    TILBURG - Twee Nederlandse drugsverdachten hebben begin dit jaar in een hotel in Córdoba een geheime ontmoeting gehad met de Spaanse drugsbaron José Bugallo, beter bekend als Sito Miñanco. Eén van hen is Martin G., een autohandelaar die oorspronkelijk uit Tilburg komt, weet het Brabants Dagblad. G. en twee andere Brabanders horen volgens de politie bij een criminele Nederlandse bende die op grote schaal drugs verhandelt in Spanje.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.