Volledig scherm
PREMIUM
Hugo Koelewijn: fulltime in de vis. © Jan Zandee

Markante marktkooplui ... ‘Goed blijven omgaan met visstand dan is er genoeg’

Oké, het is niet meer zoals vroeger, maar de weekmarkt blijft de moeite waard. Al is het maar om de enthousiaste kooplui.

Met ruim twintig meter is het de grootste kraam op de vrijdagochtendmarkt in Boxtel. De vis van Koelewijn is dan ook een begrip. Al ruim zestig jaar reist de familie Koelewijn uit Spakenburg wekelijks naar Boxtel af om er hun vis aan te bieden. Hugo Koelewijn (39) staat aan het hoofd van het bedrijf. 

  1. Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-gebruik bij Boxtelse jeugdzorginstelling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-ge­bruik bij Boxtelse jeugdzorg­in­stel­ling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    BOXTEL - De situatie van de vijf jongeren die zondagavond met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat zij vermoedelijk xtc hadden gebruikt bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel, is stabiel. Dat zegt woordvoerster Mehlika Schopen maandagochtend. ,,Het gaat goed met ze. Ik verwacht dat de jongeren in de loop van de dag weer naar huis mogen”, aldus Schopen.