Volledig scherm
PREMIUM
Harmen Honcoop stelt zijn mixen zelf samen. © Jan Zandee

Markante marktkooplui ... ‘Iedere klant heeft andere humor, dat is wel heel leuk’

Oké, het is niet meer zoals vroeger, maar de weekmarkt blijft de moeite waard. Al is het maar om de enthousiaste marktkooplui.

‘Geen noot, ik help je wel!’ staat er op de schort van Harmen Honcoop uit Wijk en Aalburg. Met zijn 23 lentes is hij een opmerkelijk jonge verschijning tussen de andere kooplui die op de zaterdagmarkt van Schijndel staan. Ook zijn product is onderscheidend: versgebrande noten. 

  1. Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-gebruik bij Boxtelse jeugdzorginstelling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    Jongeren die in ziekenhuis liggen na xtc-ge­bruik bij Boxtelse jeugdzorg­in­stel­ling ‘in de loop van de dag weer naar huis’

    BOXTEL - De situatie van de jongeren die zondagavond met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht nadat zij vermoedelijk xtc hadden gebruikt bij jeugdzorginstelling De La Salle in Boxtel, is stabiel. Dat zegt woordvoerster Mehlika Schopen maandagochtend. ,,Het gaat goed met ze. Ik verwacht dat de jongeren in de loop van de dag weer naar huis mogen”, aldus Schopen.