Volledig scherm
PREMIUM
Inval bij Platinum Stable in Riel dinsdagochtend. © Toby de Kort

Einde van Platinum Stable in Riel lijkt in zicht

UPDATEGOIRLE - Na jaren van onder meer financiële problemen bij het luxe paardencentrum Platinum Stable in Riel lijkt het erop dat het bedrijf op sterven na dood is. Tijdens een ‘geplande controle’ werd in de stallen geen paard meer aangetroffen. De eigenaar was dinsdag ondanks herhaalde pogingen niet bereikbaar voor commentaar.

Tijdens een controle bij Platinum Stable aan de Gilzerbaan in Riel zijn gisterochtend wel drie mensen door de Vreemdelingenpolitie meegenomen. Verder zijn er verschillende overtredingen geconstateerd door de gemeente Goirle. Het gaat onder meer om mestopslag die niet goed is geregeld, brandblusmiddelen die over de datum zijn en illegale bouwwerken. De controle was een geplande actie van gemeente, politie, de Belastingdienst en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Van de drie mensen die zijn aangetroffen, controleert de Vreemdelingenpolitie of ze wel een verblijfsvergunning hebben.

  1. Twee marathonsessies over begroting zijn voor de raad Goirle niet genoeg, vanavond derde vergaderavond op rij

    Twee marathon­ses­sies over begroting zijn voor de raad Goirle niet genoeg, vanavond derde vergader­avond op rij

    GOIRLE - Niet één, niet twee, maar de gemeenteraad van Goirle heeft maar liefst 3 avonden nodig om de begroting voor de komende jaren te behandelen. Na twee marathonsessies op dinsdag- en woensdagavond, moet vanavond de finale klap op de plannen worden gegeven. Woensdagavond na middernacht staakten de stemmen bij één amendement. En dat is waarschijnlijk goed nieuws voor de bibliotheek.

Tilburg e.o.