Feestjes van kersverse Kaai Kapot met ‘lusten zonder lasten’ in Riel

videoRIEL - Om het carnaval in Riel iets meer swung te geven, is de vereniging Kaai Kapot opgericht. Onder het motto ‘feest formule voor lusten zonder lasten’ is een clubje feestliefhebbers onlangs van start gegaan. De eerste tachtig leden hebben de contributie al betaald: 11,11 euro. 

In Riel wordt al wat langer gemord over het carnaval. Het dreigde helemaal gedaan te zijn eigenlijk totdat Prinses Desirée (Van de Kerkhof) de handschoen oppakte samen met haar Prinsesseraad. Ze zwaait nu alweer een paar jaar de scepter over Kaaiengat. Toch mag het allemaal wel iets grootser, zo meent een clubje liefhebbers nu. Daarom hebben ze zich verenigd in Kaai Kapot. 

  1. Twee marathonsessies over begroting zijn voor de raad Goirle niet genoeg, vanavond derde vergaderavond op rij

    Twee marathon­ses­sies over begroting zijn voor de raad Goirle niet genoeg, vanavond derde vergader­avond op rij

    GOIRLE - Niet één, niet twee, maar de gemeenteraad van Goirle heeft maar liefst 3 avonden nodig om de begroting voor de komende jaren te behandelen. Na twee marathonsessies op dinsdag- en woensdagavond, moet vanavond de finale klap op de plannen worden gegeven. Woensdagavond na middernacht staakten de stemmen bij één amendement. En dat is waarschijnlijk goed nieuws voor de bibliotheek.

Tilburg e.o.