Volledig scherm
Archieffoto van het nieuwe kruispunt in aanleg. © Willem de Volder

Nieuw fietspad Goirle wordt stukje vervangen, asfalt is niet goed

GOIRLE - Het asfalt van het fietspad op het kruispunt van de Turnhoutsebaan en de Rillaersebaan in Goirle moet alweer worden vervangen. Dat is binnen een jaar na aanleg. Het voldoet 'niet aan de kwaliteitseisen', zo stelt de gemeente Goirle op Facebook. 

Nu is geconstateerd dat het asfalt niet goed is, gaat de aannemer het vervangen. Dat valt nog onder de garantie. Het fietspad is donderdag en vrijdag afgesloten voor de werkzaamheden. Fietsers tussen De Hellen en Riel ervaren misschien hinder van de werkzaamheden. Zij worden omgeleid via de Kempenlaan en de Rillaersebaan. 

  1. Nieuw ophaalsysteem in Goirle in de maak: op naar drie containers en beter scheiden
    PREMIUM

    Nieuw ophaalsys­teem in Goirle in de maak: op naar drie containers en beter scheiden

    GOIRLE - Volgend jaar krijgen alle huishoudens in Goirle en Riel andere afvalcontainers. Als de gemeenteraad tenminste instemt met een nieuw systeem voor het inzamelen van afval. In totaal krijgt een huishouden drie containers: een duocontainer voor papier en zogenoemd PMD (plastic en aanverwanten), een restafval- en een GFT-container. Voor de harmonie in Riel heeft het nieuwe systeem grote gevolgen. Daar betekent het ophalen van oud papier nu nog een bron van inkomsten.

Tilburg e.o.