Volledig scherm
De traditie van kerstboomverbrandingen wordt in een aantal dorpen in de regio nog in ere gehouden. Naast Riel zijn dat bijvoorbeeld Gilze en Middelbeers © MarieTherese Kierkels / Beeld W

Vreugdevuur met kerstbomen in Riel

RIEL - Zoals elk jaar worden zaterdagavond zoveel mogelijk kerstbomen opgestapeld voor een vreugdevuur in Riel. Om 18.30 uur steekt de brandweer de stapel in de fik. 

Bomen kunnen worden aangeleverd op zaterdag tussen 15.00 en 16.00 uur op de hoek van de Oude Tilburgsebaan en de Looienhoek in Riel. 

Ook vanaf 17.30 uur kunnen nog bomen worden aangeleverd. Voor de 3 succesvolste inleveraars zijn mooie beloningen te verdienen, maar ook als je maar 1 boom aanlevert krijg je een lotje voor een versnapering. De organisatie is zoals elk jaar in handen van JOKO. 

  1. Twee marathonsessies over begroting zijn voor de raad Goirle niet genoeg, vanavond derde vergaderavond op rij

    Twee marathon­ses­sies over begroting zijn voor de raad Goirle niet genoeg, vanavond derde vergader­avond op rij

    GOIRLE - Niet één, niet twee, maar de gemeenteraad van Goirle heeft maar liefst 3 avonden nodig om de begroting voor de komende jaren te behandelen. Na twee marathonsessies op dinsdag- en woensdagavond, moet vanavond de finale klap op de plannen worden gegeven. Woensdagavond na middernacht staakten de stemmen bij één amendement. En dat is waarschijnlijk goed nieuws voor de bibliotheek.

Tilburg e.o.