Myrte Hesselberth is 'kinderachtige discussie' in de raad van Oisterwijk beu
Volledig scherm
Myrte Hesselberth is 'kinderachtige discussie' in de raad van Oisterwijk beu © Livestream gemeente Oisterwijk

Jongste raadslid van Oisterwijk is ‘kinderachtige discussie van volwassen mensen’ beu

OISTERWIJK - Memorabel moment in de Oisterwijkse politiek. ,,Voorzitter!”, klinkt het in cultureel centrum Tiliander, waar de raadsleden zover mogelijk uit elkaar zijn gaan zitten. Dat blijkt deze donderdagavond niet alleen vanwege corona een goed idee te zijn geweest. 

 1. Gezocht: Brabantse boeren voor commerciële hennepteelt. Vee eruit, wiet erin!
  PREMIUM

  Gezocht: Brabantse boeren voor commer­ciële hennep­teelt. Vee eruit, wiet erin!

  TILBURG - ‘Vee eruit, wietplanten erin’. Het zal Zjef Naaijkens niet zijn die de actuele problematiek van Brabantse boeren creatief koppelt aan commerciële hennepteelt. Hij, ooit boegbeeld van muziekgroep De Veulpoepers, speelt immers graag de rol van nar. Maar Naaijkens meent het serieus: hij wil landelijk als wietkweker aan de bak. In de rol van aanvoerder van een ouderwetse boerencoöperatie.
 2. Buren willen best praten over dat gênante eerste singeltje of verzoekjes met heftig verhaal
  PREMIUM

  Buren willen best praten over dat gênante eerste singeltje of verzoekjes met heftig verhaal

  TILBURG - Ludo van Loon ziet de glimlach van zijn vrouw nog steeds als hij luistert naar het nummer Blue Bayou van Linda Ronstadt. Een nummer waar hij zo vaak op gedanst heeft met haar, waar hij zo vaak met haar om heeft gelachen. Een nummer waar hij vrolijk van wordt, maar ook een beetje droevig nu de liefde van zijn leven alweer acht jaar geleden overleden is. Maagkanker, was de diagnose. Maar toen die vaststelling kwam, was er eigenlijk al niks meer aan te doen. 43 jaar huwelijk voorbij.

In samenwerking met indebuurt Tilburg

Tilburg e.o.