Volledig scherm
PREMIUM
In een woning aan de Slegersstraat in Helmond is een 44-jarige man opgepakt. © Bert Jansen

Nog één vuurwapen gevonden in Operatie Alfa

Tijdens de doorzoekingen in Operatie Alfa is gisteren nog één vuurwapen gevonden, meldt de politie op Twitter. Inmiddels zijn ze klaar bij alle woningen. Het onderzoek gaat door.

Om ‘onderzoekstechnische redenen’ wil de politie niet zeggen in welke plaats het wapen is gevonden. Maandagmiddag zijn vier mannen opgepakt door meerdere arrestatieteams in Den Bosch, Helmond en Oss. De vier worden onder meer verdacht van lidmaatschap van een criminele organisatie. Een woordvoerder van de politie wil niet zeggen of de mannen familie zijn van de eerder opgepakte Martien, Anton en Toon R. Wel behoren de mannen volgens de politie tot hetzelfde ‘criminele samenwerkingsverband’. 

  1. Zelfportrettenspecialist Marinus van Nistelrooij opent expositie met gitaarriff van 'Painted Black’

    Zelfpor­tret­ten­spe­ci­a­list Marinus van Nistel­rooij opent expositie met gitaarriff van 'Painted Black’

    LITH/GEFFEN - Tijdens een drukbezochte expositieopening trakteerde geboren Geffenaar én oud-Lithenaar Marinus van Nistelrooij zijn gasten zaterdagmiddag op ouderwets vertolkte riffjes van de Stones-hit 'Painted Black'. En natuurlijk deed de kunstenaar en oud-muzikant dat in Het Hofke van Chantraine te Oud-Turnhout op een gitaar met een kleurrijk zelfportret op de achterkant.