Chef Ryan, geknipt voor de ‘take away-service’
Over de TongRyan Bahadoer verkiest zijn Foodshop in Helmond boven een regulier restaurant. Ga gerust eens bestellen. De verrassing zit ’m in de flavour.
Delen per e-mail
Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Kostelijke asperges, vers van het land
De wandeling naar Gasterij Hof van Huijbers in Mierlo is op zichzelf al een genot. Daar wachten een kersenboomgaard, een winkel met delicatessen en vooral allerlei heerlijke gerechten met asperges, vers van het land. Een kostelijke en gezonde groente. -
PREMIUMOver de Tong
Ziel en héél veel zaligheid bij Alma
Van tongstrelende proeverijen tot pure aardse ingrediënten. De bezieling zit in het verhaal dat bij elk bord de keuken van restaurant Alma verlaat. -
PREMIUMOver de Tong
De ster van de chef thuis op tafel
De chef-kok van sterrenrestaurant Monarh in Tilburg maakt kwalitatief uitstekende ingrediënten voor ons klaar. In de keuken wacht nog wel wat werk achter ’t fornuis! -
PREMIUMOver de Tong
Bij de chef van De Swaen zit lekker koken in zijn DNA
De kwaliteit van de ingrediënten in ons take away-menu is bovengemiddeld, krakend vers en herkenbaar. Bij De Swaen in Oisterwijk krijg je naast de bestelling een hoop liefde mee naar huis. -
PREMIUMOver de Tong
Dit is de Strada del Postel, toch ...?
Zijn charme, de aandoenlijke wijze waarop hij Nederlandse zinnen met Italiaanse woordjes doorspekt, zijn pure, Napolitaanse gerechten. Jaja, de chef-kok van Tina Pica weet wat verleiden is.
-
PREMIUMOver de Tong
Chef Crijns imponeert met Hollandse kaas
In een prachtig verbouwde boerderij in Bladel huist restaurant Crijns. De Hollandse kazen en Italiaanse amarena-kersen zijn de pareltjes op de menukaart. -
PREMIUMOver de Tong
Passie en liefde uit de Perzische keuken
De keuken van het Perzische restaurant Saffraan in Eindhoven bereidt met hart en ziel traditionele gerechten met een eigen ‘touch’. De driegangenproeverij bestaat uit maar liefst zeven gerechten waarbij milde smaakmakers overheersen. Saffraan is natuurlijk niet weg te denken uit deze keuken. -
PREMIUMOver de Tong
Easy homecooking van Dijk 9 maakt belofte waar
In een stil en verlaten Stratumseind in Eindhoven zetten de chefs van restaurant Dijk 9 met hun afhaalmenu ‘zoden aan de dijk’.