Een chocoladetaartje als ‘guilty pleasure’
Over de TongVerkwikkend vegetarische gerechten of een lekker sappig stuk vlees met een zinderend aromatische jus. Bij Sfeerlijk in Sprang-Capelle standaard kwaliteit. Maar dan, o la la: dat toetje....
Delen per e-mail
Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
De ster van de chef thuis op tafel
De chef-kok van sterrenrestaurant Monarh in Tilburg maakt kwalitatief uitstekende ingrediënten voor ons klaar. In de keuken wacht nog wel wat werk achter ’t fornuis! -
PREMIUMOver de Tong
Volentieri laat de thuiskok de show aan tafel stelen
De chef van golfrestaurant Volentieri in Asten-Heusden heeft goed nagedacht over de gerechten voor thuis én de thuisbereiding ervan. De uitleg is superieur, evenals de kwaliteit. -
PREMIUMOver de tong
Een chef-kok die niet alleen in de keuken swingt
Het is een vrolijke verschijning, die Jeremias Carlos David. In zijn handen ligt ons lot bij Le Yuzu, waar ze louter verrassingsmenu’s serveren. We duiken in het diepe – help! Maar de landing is heerlijk zacht. -
PREMIUMOver de Tong
Shinzo is een mekka voor de sushiliefhebber
Wie aan Japans eten denkt, denkt al gauw aan sushi. De Japanse keuken is méér dan dat. De gerechten zijn zeer divers en behoren tot de gezondste van de wereld. -
PREMIUMOver de Tong
Passie en liefde uit de Perzische keuken
De keuken van het Perzische restaurant Saffraan in Eindhoven bereidt met hart en ziel traditionele gerechten met een eigen ‘touch’. De driegangenproeverij bestaat uit maar liefst zeven gerechten waarbij milde smaakmakers overheersen. Saffraan is natuurlijk niet weg te denken uit deze keuken.
-
PREMIUMOver de Tong
Chef Ryan, geknipt voor de ‘take away-service’
Ryan Bahadoer verkiest zijn Foodshop in Helmond boven een regulier restaurant. Ga gerust eens bestellen. De verrassing zit ’m in de flavour. -
PREMIUMOver de Tong
Over kroketten van Cas en dromen van witte bountystranden
Bij eetcafé Kandinsky in Waalwijk kun je terecht voor goede gerechten tegen een schappelijke prijs. De bediening is vriendelijk, alleen graag tegen gasten wel eerlijk vertellen wie de kroketten echt heeft gemaakt. -
PREMIUMOver de tong
Gastronomie & glamour (en een verloren wedje)
De multimiljonair die schuilgaat achter Bernardus Golf heeft meer liefhebberijen. Wijn bijvoorbeeld, en haute cuisine. En die etaleert hij graag. Op naar Cromvoirt dus, naar Noble Kitchen – inderdaad: broertje van.