PREMIUM
Hier weet je wat je krijgt, maar ook weer niet
Over de TongBij een eetcafé verwacht je gemoedelijkheid, eenvoud en natuurlijk een dame blanche toe. Nou, bij ’t Gemak bedienen ze je op je wenken. Al zet de menukaart je wel soms op het verkeerde been.
Delen per e-mail
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUMOver de Tong
Klassiek wild uit de keuken van chef Luc
Wildgerechten. Daar hadden we nou nèt zin in! Chef Luc van Iersel van restaurant La Provence in Zaltbommel weet er wel raad mee. Op huis aan met een goed gevulde doos vol aardse smaken. -
PREMIUMOver de Tong
Frans sfeertje bij de Verdwaalde Koogel
Restaurant In den Verdwaalde Koogel staat garant voor een flinke dosis charme, sfeer en jofel eten. In het vestingstadje Heusden waait vandaag een Frans briesje. Kijk maar op de menukaart. -
PREMIUMOver de Tong
Passie en liefde uit de Perzische keuken
De keuken van het Perzische restaurant Saffraan in Eindhoven bereidt met hart en ziel traditionele gerechten met een eigen ‘touch’. De driegangenproeverij bestaat uit maar liefst zeven gerechten waarbij milde smaakmakers overheersen. Saffraan is natuurlijk niet weg te denken uit deze keuken. -
PREMIUMOver de Tong
Ongedwongen Spaanse sfeer
Aan de Markt in Helmond huist brasserie en restaurant Más Braseria waar je kunt tafelen in een Spaans sfeertje. Más betekent vrij vertaald ‘meer’ in het Spaans. Wie wil dat nou niet? -
PREMIUMOver de Tong
De troostende rijsttafel van Nastrium
Chef Djailany van de Laarschot weet zijn gasten telkens weer te verbazen met opmerkelijke combinaties. Achter zijn fornuis van restaurant Nastrium aan de Mierloseweg in Helmond googelt hij met Franse basistechnieken en Oosterse accenten. Zijn Indische roots geven een persoonlijke signatuur aan smaakvolle en bijzondere gerechten.
-
PREMIUMOver de Tong
De rijsttafel speciaal past maar nét op tafel
Een keuze maken uit de menukaart is al een opgave. Laat staan iets kiezen uit wat allemaal op tafel komt bij een rijsttafel. Bunga Melati is een gul familierestaurant. Te weinig eten kan hier bijna niet. -
PREMIUMOver de Tong
Een chocoladetaartje als ‘guilty pleasure’
Verkwikkend vegetarische gerechten of een lekker sappig stuk vlees met een zinderend aromatische jus. Bij Sfeerlijk in Sprang-Capelle standaard kwaliteit. Maar dan, o la la: dat toetje.... -
PREMIUMOver de Tong
Spaanse sfeer in huis met tapas van Rico
Voor onvervalst Spaans eten hoef je niet naar Spanje. In Valkenswaard maken ze krakend vers gemaakte smakelijke hapjes.