Jurgen Bosmans maakt een gerecht van zacht gegaarde rundersukade en geserveerd met een rode wijn door zijn vrouw Elise.
Volledig scherm
PREMIUM
Jurgen Bosmans maakt een gerecht van zacht gegaarde rundersukade en geserveerd met een rode wijn door zijn vrouw Elise. © Dolph Cantrijn

Kostelijk troostmenu uit de keuken van Reblochon

Over de TongDe naam van het restaurant is afgeleid van de favoriete kaas van de chef, Reblochon. Ons afhaalmenu staat voor troostrijk eten; heerlijk en méér dan voldoende.

  1. Bierbrouwen in Brabant: 'Het is heel mooi om hier een bierbrouwerij te hebben'
    Play

    Bierbrou­wen in Brabant: 'Het is heel mooi om hier een bierbrouwe­rij te hebben'

  2. Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'
    Play

    Het leven van de tweede keeper: 'Beter dan een 9 tot 5 baan'