Volledig scherm
De lijsttrekkers van Goirle op een rij tijdens het verkiezingsdebat vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen. © Kim Spanjers

Coalitie Goirle doet er iets langer over, maar blijft op koers, zegt LRG

GOIRLE - Het gaat misschien ietsje langer duren dan gedacht, maar Bert Schellekens, namens de Lijst Riel Goirle (LRG), zegt dat de coalitie-onderhandelingen in Goirle op koers zijn. ,,We zijn geen breekpunten tegen gekomen en we zijn op de goede weg. Dat we op 1 mei al rond zouden zijn, was iets te optimistisch."

Al vrij snel na de gemeenteraadsverkiezingen liet LRG weten verder te willen onderhandelen met CDA, VVD en Pro Actief Goirle (PAG). Die gesprekken zijn nu volop aan de gang, maar er is nog geen witte rook. Schellekens gaat er nu vanuit dat medio mei de zaken rond kunnen zijn.

,,Om tot een goede samenwerking te komen is het van groot belang dat we zorgvuldig te werk gaan", laat Schellekens in een persbericht weten. ,,We richten ons momenteel vooral op de inhoud van het bestuursakkoord en nog niet op de ‘poppetjes’. De uitwerking van het bestuursakkoord vordert gestaag."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.