Volledig scherm
Stempas. © Kim Spanjers

Goirlese politieke leiders kruisen de degens tijdens debat

GOIRLE - Waarop moeten de mensen in Goirle en Riel stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart? Een hulpmiddel om dat te bepalen is wellicht het lijsttrekkersdebat van de Lokale Omroep Goirle (LOG) woensdag 14 maart. 

Tijdens het debat in het Jan van Besouw worden de acht lijsttrekkers van de politieke partijen aan de tand gevoeld. Presentatoren Wil van der Kruijs, voorzitter van de LOG, Jur van Gestel en Gonny Spermon ondervragen de acht dames en heren over wat ze de komende vier jaar willen gaan doen in de gemeenteraad. Er wordt ook uitgebreid teruggekeken naar wat er de afgelopen bestuursperiode allemaal is bereikt.

Het publiek krijgt een rol in dat debat. Via 'stemkastjes' op smartphones kunnen de belangstellenden aangeven of ze voor of tegen een bepaalde stelling zijn.

De start is om 20.00 uur precies, omdat dan ook de rechtstreekse uitzending begint. Die zal te volgen zijn op kanaal 44 van ZIGGO of via internet. Plaats van handeling is de foyer van het Jan van Besouw. Inbreng aan het debat is geleverd door het project Heel Goirle stemt van Bibliotheek, Jan van Besouw en het Katholieke Vrouwen Gilde.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.