Volledig scherm
PREMIUM
Het CDA die de Lijst Riel Goirle (LRG) 'voorttrekt'. De rijtuigen voor de verkiezingen stonden bij de Boerenschuur in Riel. © CDA Goirle en Riel

Stemadvies in Riel valt verkeerd bij VVD en Arbeiderspartij

GOIRLE - Een stemadvies dat via 1000 brieven huis aan huis is verspreid in Riel, is helemaal verkeerd gevallen bij onder andere de VVD en de Arbeiderspartij Goirle en Riel. In de brief roept Herman Stroucken op om vooral op de Lijst Riel Goirle (LRG) en het CDA te stemmen. 

,,Mochten deze twee partijen (...) aan 10 zetels komen, dan lijkt de toekomst van ons mooie Riel plots een stuk zonniger dan in de huidige situatie." Daarmee sluit de brief, ondertekend door Stroucken, af. ,,Wij hebben begin dit jaar een bijeenkomst gehad over het Gevoel van Riel. Daar is wel duidelijk geworden hoe Riel denkt over de communicatie vanuit de politiek. Ik heb mijn persoonlijke gevoel in een brief willen verwoorden. En dat is dat ik wel duidelijk verbinding voel met LRG en het CDA", verduidelijkt Stroucken. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuwe Goirlese woonwijk krijgt wél een geluidswal van negen meter, gemeente: ‘We moeten wel’
    PREMIUM

    Nieuwe Goirlese woonwijk krijgt wél een geluidswal van negen meter, gemeente: ‘We moeten wel’

    GOIRLE - De nieuwe Goirlese wijk Bacaertlant (die 420 woningen gaat tellen) moet een wijk in het groen worden die keurig wordt ‘verstopt’ achter de snelweg. Want de nieuwe inwoners van het gebied dat nu Bakertand heet, krijgen geen doorkijkje richting snelweg, maar zien straks bomen en een groene glooiende wal richting de A58. Die wal loopt uit in een geluidsscherm dat het geluid moet dempen.

Tilburg e.o.