Volledig scherm
PREMIUM
De schimmige foto die uit de ledenvergadering van PrO werd 'gelekt’: Marjan Bastiaan ontvangt bloemen van PrO-fractievoorzitter Jean Coumans. © Facebook De Rooie Roeptoeter

Oisterwijk likt nieuwe wonden: reconstructie van een politiek drama

OISTERWIJK - Politieke strubbelingen in Oisterwijk. PrO ziet haar ‘superkandidaat’ voor het wethouderschap afgeserveerd worden door de vrienden binnen de raadsbrede samenwerking.

Op een zonnige septemberzondag verheugen de raadsleden van PrO zich op een barbecue. Ze zijn neergestreken op de Reuselhoeve in Moergestel, waar Guus Mulders de scepter zwaait. Joviale gastheer, die ze bij PrO ook kennen als bondgenoot in het raadsbrede samenwerkingsverband.

  1. Malafide Oisterwijkse webshop We Love Musthaves gaat door na klachtenregen: ‘Pas na aangifte geld terug’
    PREMIUM

    Malafide Oisterwijk­se webshop We Love Musthaves gaat door na klachtenre­gen: ‘Pas na aangifte geld terug’

    OISTERWIJK - ,,We Love Musthaves zei dat ik mijn aangifte moest intrekken, anders zou ik mijn geld nooit terugkrijgen”, zegt Elisa Raats uit Herpt woensdagmiddag. Ze wachtte na een bestelling maanden op haar retourgeld van de populaire Oisterwijkse webshop en deed zoals vele woedende klanten uiteindelijk aangifte. Na een eerdere publicatie in het Brabants Dagblad over wantoestanden, kreeg de webshop toch even een webwinkelkeurmerk, maar verloor die meteen na een klachtenregen. Wat is er aan de hand met de webwinkel van honderdduizend volgers?

Tilburg e.o.