Volledig scherm
Nicolas Isimat-Mirin (midden). ,,Laten we Jürgen Locadia niet vergeten." © Pim Ras Fotoigrafie

Isimat wil doorgaan bij PSV: 'Wij praten niet, wij play'

Een van de geheimen achter het kampioenschap van PSV? Nicolas Isimat-Mirin zei het op zijn eigen manier, na de kampioenswedstrijd tegen Ajax. 

,,Wij praten niet, wij play", zei hij over het seizoen van de Eindhovenaren. Met inmiddels 80 punten in de knip is PSV door Ajax niet meer in te halen. ,,Dit is een echt team geworden. We hebben elkaar na een moeilijke start gevonden."

Isimat betrok ook Jürgen Locadia in het succes van PSV, die dit seizoen in de eerste helft van het speelschema belangrijk was met negen goals. ,,Hij heeft ons in de nodige wedstrijden geholpen met zijn doelpunten." Locadia is inmiddels actief bij Brigthon & Hove Albion. 

Over zijn eigen toekomst zei Isimat dat hij graag langer door wil in Eindhoven. ,,Dit is een club met een goede directie en technische staf, waar iedereen eerlijk is tegen elkaar. We gaan misschien weer Champions League spelen. Hoe het precies gaat uitpakken, zullen we in de zomer zien, ook voor wat betreft mezelf."

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eindhovens 'Chucky en Guti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    Eindhovens 'Chucky en Gu­ti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    De Japanse serie Dragon Ball Z was een inspiratie voor Hirving Lozano en Érick Gutiérrez, tijdens hun recente galavoorstelling met PSV bij ADO Den Haag. De ruime 0-7 zege en vooral het gebaar waarmee Lozano en Gutiérrez na een schitterende goal hun vriendschap vierden, sprak tot de verbeelding. Het was voor de momenteel in Eindhoven woonachtige studente Laura Zonnenberg op haar beurt een inspiratie om een shirt te ontwerpen.