Volledig scherm
PREMIUM
© Joep Leenen

PSV krijgt rust voor roerige transferzomer

PSV kan de komende maanden ongestoord bouwen aan een nieuw team. De club gaat geen uitverkoop houden, maar moet rekening houden met meerdere vertrekkers.

Als PSV woensdagavond in Kerkrade de versnaperingen en vermoeidheid na alle festiviteiten uit de benen heeft gevoetbald, kan de blik al snel richting het komende seizoen. De kersverse landskampioen vierde maandagavond na een tussenjaar voor de derde keer in vier jaar feest op het Eindhovense Stadhuisplein. De uitloop van dit seizoen, dat officieel pas eindigt op zes mei, kan een feestmars worden als er nog drie keer wordt gewonnen. PSV heeft in dat geval het eigen puntenrecord uit seizoen 2014/2015 (88 punten) met een punt omhoog gebracht. Daarvoor moet de ploeg dan morgen in Limburg langs Roda JC en de komende weken nog voorbij ADO Den Haag (uit) en FC Groningen. Het zou een onwaarschijnlijke bekroning zijn van een prachtig seizoen voor de club.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eindhovens 'Chucky en Guti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    Eindhovens 'Chucky en Gu­ti'-shirt valt goed in de smaak in Mexico

    De Japanse serie Dragon Ball Z was een inspiratie voor Hirving Lozano en Érick Gutiérrez, tijdens hun recente galavoorstelling met PSV bij ADO Den Haag. De ruime 0-7 zege en vooral het gebaar waarmee Lozano en Gutiérrez na een schitterende goal hun vriendschap vierden, sprak tot de verbeelding. Het was voor de momenteel in Eindhoven woonachtige studente Laura Zonnenberg op haar beurt een inspiratie om een shirt te ontwerpen.