Volledig scherm
Jeroen Zoet en Jasper Cillessen. © ANP

Advocaat: Jeroen Zoet is 'een beetje geblesseerd'

Keeper Jeroen Zoet blijft dinsdag bij Oranje in het duel met Roemenië aan de kant vanwege een blessure. 

Bondscoach Dick Advocaat gaf voor de camera van Fox Sports aan dat de PSV-goalie niet speelt omdat hij 'een beetje geblesseerd' is. Hij voegde daaraan toe geen risico te willen nemen met spelers omdat ze komend weekeind weer voor hun club moeten uitkomen. De kwetsuur van Zoet lijkt dus niet al te ernstig. 

Wat er precies aan scheelt bij Zoet, zei Advocaat niet. Jasper Cillessen staat dus in de goal, net als vorige week tegen Schotland. Cillessen maakte daarin een matige indruk en zou dus plaats hebben moeten maken voor Zoet, die zelf staat te popelen om weer in Oranje te keepen. 

  1. Lozano hoort strafeis van vier duels, PSV hekelt rol Higler

    Lozano hoort strafeis van vier duels, PSV hekelt rol Higler

    De aanklager van de KNVB heeft vier duels schorsing geëist voor Hirving Lozano. Volgens hem volstaan drie duels voor het vergrijp dat hij zaterdag zou hebben gepleegd in een duel met Lucas Woudenberg van sc Heerenveen, maar er stond nog een voorwaardelijk duel uit september open. Die neemt de aanklager mee in zijn eis. Er zou volgens de aanklager sprake zijn geweest van slaan en hij acht Lozano schuldig. Vrijdagochtend om 10.00 uur volgt de definitieve uitspraak.

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (31%)
  • Nee (19%)
  • Nog te vroeg om te zeggen (51%)
829 stemmen