Volledig scherm
De Vennen won van DWK. © PVG

De Vennen wint royaal na moeizame start

Koploper De Vennen had het tegen hekkensluiter DWK twee periodes knap lastig. Pas nadat Geert Huijben in het begin van de derde periode zijn ploeg voor het eerst op voorsprong zette, 4-3, was het hek van de dam en walste De Vennen alsnog over het team uit Barneveld heen, 14-3. 

DWK was zonder coach en met slechts twee wissels aan het karwei begonnen, terwijl Vennencoach Marcel Verhagen de luxe van vijf wisselspelers kende. Bij de thuisploeg waren de kanonnen Geert Huijben en Lars van Oosterbosch danig op schot en lieten ook de nieuwkomers Bas Verhagen en Koen Hiemstra zich niet onbetuigd.

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
298 stemmen