Volledig scherm
Tachos op archiefbeeld © Beeld werkt

Tachos wint opnieuw op vreemde bodem

De handballers van eredivisionist Tachos hebben de smaak van het winnen van uitduels goed te pakken. Waar dat aan het begin van het seizoen niet lukte, gaat het de ploeg van coach Paul Coenders de laatste weken prima af. Zaterdagavond werd er in Amsterdam gewonnen van Aristos: 27-33.

Voor rust ging de strijd nog gelijk op: 14-14. Daarna sloegen de Waalwijkers hun slag en stond er bij het laatste fluitsignaal een duidelijk verschil van zes treffers op het scorebord.

Niels Versteijnen werd topscorer met tien goals. Stef van Lankveld maakte er negen. 

  1. Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    Wat is hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League?

    De halve finale tegen AC Milan in 2005. De knal van Nilis (zijn 100ste treffer voor PSV) tegen Bayern München. Of toch de penaltyserie met Atlético Madrid in 2016. Wat is voor u hét moment uit 25 jaar PSV-historie in de Champions League? Op 25 november 1992 trapte PSV in Porto voor het eerst af in het hoofdtoernooi van het miljoenenbal. Tegen FC Porto werd het 2-2. 25 jaar later en 104 duels verder zijn er talrijke bijzondere momenten te noemen.  Het BD zoekt de komende week naar het meest memorabele moment uit die 25 jaar. Stemmen op één van de tien uitgekozen momenten kan hieronder.

poll

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

Ogbeche en Sol vormen een goed aanvalsduo

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
298 stemmen