Van lieve bloemenhulde terug naar de harde realiteit bij monument Vlinderboek in Oss: 'Boodschappen doen'

SpoordramaOSS - Een constante stroom van belangstellenden bezocht afgelopen weekeinde het Vlinderboek in het Osse Elzeneindpark. Een bloemenzee bleef uit; het werd een bloemenbedje: klein en lief.

Quote

Ik ben niet zo van de bloemisten

Manus van Bommel

Z'n veldboeketje is vers geplukt. Langs de snelweg. Waar meer dan genoeg moois staat. Hup, even uit de klikpedalen van de mountainbike en verzamelen maar. ,,Zoals ik eigenlijk óók altijd eventjes doe, als ik op begraafplaatsen mijn dierbaren bezoek. Ik ben niet zo van de bloemisten", stelt de 58-jarige Manus van Bommel, die zijn fietstomtom deze zondagochtend zó instelde dat-ie vanuit Boxtel linea recta naar het Osse Elzeneindpark kon pedaleren.

  1. Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoelkast

    Bij online muziekcafé ‘Ons Mam’ komt het drankje uit de thuiskoel­kast

    OSS - Kledingvoorschriften zijn er niet, het favoriete drankje komt uit de thuiskoelkast, de barkruk is virtueel en de livemuziek is gratis te beluisteren. Enige beperking in onlinecafé Ons Mam dat vanavond officieel de digitale deuren opent, is dat er slechts honderd kroeglopers ín het café terecht kunnen. Voor de rest is er een livestream op Facebook waar ook precies staat hoe geïnteresseerden zich via de gratis Zoom-app kunnen aanmelden.