Bewoners rondom de Hinthamerstraat klagen over overlast van verkeer, bezoek van coffeeshops met draaiende motoren en van mensen die daar wat rondhangen overdag en 's avonds.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners rondom de Hinthamerstraat klagen over overlast van verkeer, bezoek van coffeeshops met draaiende motoren en van mensen die daar wat rondhangen overdag en 's avonds. © copyright Marc Bolsius

Bossche buurt eist actie tegen coffeeshopbezoekers die óveral parkeren: ‘Het lijkt wel een drive-in’

DEN BOSCH - Bewoners van straten rondom de Hinthamerstraat zijn he-le-maal klaar met de overlast die coffeeshopbezoekers veroorzaken. Zo worden auto’s in het wilde weg geparkeerd en buurtbewoners durven overtreders niet meer te corrigeren. Maar het zijn niet alleen coffeeshopbezoekers die overlast veroorzaken.

,,Oprotten kankerlijer!", roept een man terwijl hij zijn grote hond de auto uit duwt richting de fotograaf van het Brabants Dagblad. Een paar minuutjes eerder parkeerde de man zijn auto op de Monseigneur Prinsenstraat vlakbij de Hinthamerstraat. Zijn vrouwelijke medepassagier stapte uit om naar een van de twee coffeeshops te gaan. De fotograaf wilde een foto maken van de auto, maar daar was de man dus niet van gediend.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch