Volledig scherm
Chef-Patissier Remy Rombouts © Chef-Patissier Remy Rombouts

Brabantse chocolatier Coco & Sebas opent winkel met koffiebar in Vughterstraat

Ma 25 nov. Coco & Sebas opent deze week een winkel in de Vughterstraat in Den Bosch. Het chocolademerk uit Oirschot krijgt ook een koffiebar om koffie met ‘bijpassende verwenchocolade’ te krijgen.

Volledig scherm
Het hoekpand waar Coco en Sebas in komt © Bart Gotink/BD

De chocolatier heeft heel wat bijzondere projecten gemaakt, zoals een Formule 1-auto van chocolade of een chocoladehart met bladgoud. Het normale assortiment, zoals pindarotsjes en dragees, wordt onder meer verkocht bij de Bijenkorf en La Place. Vrijdag wil het merk dus een brandstore openen in het centrum van Den Bosch. Daar moeten ook producten liggen die nergens anders te krijgen zijn, zo kondigt het merk aan.

Coco & Sebas bestaat drie jaar en is één van de snelst groeiende chocoladebedrijven van Nederland. In die tijd is het bedrijf gegroeid, van 4 naar 26 medewerkers. Het bedrijf begint de winkel in het pand waar voorheen modemerk Maria Tailor zat. 

  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch