Volledig scherm
Winkelcentrum De Helftheuvel © Sandra Peerenboom

Certitudo koopt nog zes winkels in winkelcentrum Helftheuvel en bezit er nu 27

DEN BOSCH - Certitudo Capital heeft opnieuw zes winkels gekocht in winkelcentrum de Helftheuvel. Het Bossche bedrijf kocht de winkels in het grootste overdekte winkelcentrum van Den Bosch van Accres Real Estate BV.

Certitudo bezit al een hoop winkels in het centrum Zo kocht het vastgoedbedrijf dat is gevestigd aan de Hambakenwetering in 2009 al achttien winkels en in 2017 nog eens drie. Het totaal komt daarmee nu op 27. In de winkelruimtes zit momenteel onder meer Miller & Monroe, Chocolaterie Henri, ING Bank, DFM Bloemen & Planten, Zonneheuvel en Intermij makelaars. Het gaat in totaal om 1300 vierkante meter.

Hoeveel geld er met de transactie is gemoeid, wil het bedrijf in onroerend goed niet kwijt. Wel stelt een woordvoerder geen grote plannen te hebben rondom het winkelcentrum. ,,We zien het vooral als beleggingsobjecten", aldus een woordvoerder. De andere winkelpanden zijn nog in eigendom van verschillende eigenaren. Mocht de kans zich voordoen, dan staat Certitudo 'niet afwijzend' tegen verdere overnames in het winkelcentrum.

De Helftheuvel telt tachtig winkels en trekt wekelijks ongeveer 80.000 bezoekers. In totaal zijn er rond de duizend parkeerplaatsen bij de passage. De twee supermarkten in het centrum, de Jumbo en de Albert Heijn, hebben plannen voor verdere uitbreiding.  

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement