Volledig scherm
De nieuwe COS in de Verwersstraat © Cos

Cos, het 'chiquere zusje van H&M', open in de Verwersstraat

Vr 6 apr. In het pand waar jarenlang Galerie Majke Hüsstege was gevestigd, is sinds kort kledingwinkel COS geopend. 

COS (afkorting van Collection of Style) wordt omschreven als het chiquere zusje van H&MCOS maakt deel uit van de H&M Group van het Zweedse Hennis & Mauritz, waartoe ook de winkels van Monki, Weekday, Cheap Monday en Other Stories behoren.

De voormalige kunstgalerie in de Verwersstraat is volgens COS getransformeerd in een '227 vierkante meter grote, moderne vrouwenboetiek'. De gevel is op historische wijze gerestaureerd in het grijs, kleuren die zijn doorgetrokken in de winkel. 

De keten is gevestigd in ruim 30 landen. In Nederland zijn acht filialen gevestigd in onder meer Amsterdam, Den Haag en Arnhem.

  1. Zuid-Willemspark: hoe dan?
    PREMIUM

    Zuid-Willems­park: hoe dan?

    Juist met mooi weer zoals vorige week kan een stad goede sier maken met een park. Niet zo gek dat de gemeente een gedeelte van de Zuid-Willemsvaart wil (laten) veranderen in het Zuid-Willemspark. Het park is opgesplitst in drie delen: Oost (Máximakanaal-Lambooijbrug), Midden (Lambooijbrug-Ertveldplas) en West (Ertveldplas-Maas).De kreet Zuid-Willemspark staat met grote letters te lezen op de bruggen in de stad. Maar het blijft voorlopig bij woorden en weinig daden.