Volledig scherm
PREMIUM
Hetty Biemans, van modewinkel Pescade, sluit de deuren na bijna veertig jaar. © copyright Marc Bolsius

Damesmodezaak Pescade stopt: ‘Het voelt niet volbracht, maar het kan niet anders’

DEN BOSCH - De Bossche damesmodezaak Pescade sluit na bijna veertig jaren de deuren. ,,De uitverkoop is begonnen en ik ben op zoek naar een nieuwe huurder. Het gaat echt stoppen.”

Damesmodezaak Pescade mag een ‘instituut’ onder de Bossche kledingwinkels worden genoemd. Al ruim 35 jaar is de exclusieve zaak gevestigd in een pand aan Achter het Wild Varken, in het hart van de stad. Aan deze succesperiode komt nu een einde, eigenaresse Hetty Biemans (75) sluit de deuren. ,,Ik dacht altijd door te gaan tot mijn negentigste. Het voelt nu niet volbracht, maar het kan niet anders.”

  1. Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakt drie bermbranden, maar brandweerwagen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’
    VIDEO

    Stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroor­zaakt drie bermbran­den, maar brandweer­wa­gen valt in sloot: ‘Pad wel erg smal’

    HELVOIRT/TILBURG - Enorme pech zaterdagmiddag voor de brandweer. De stoomtrein tussen Tilburg en Den Bosch veroorzaakte drie bermbranden, waarvoor de brandweer moest uitrukken. Maar het lukte niet om de brand bij de Brabantsehoek in Helvoirt te blussen. ,,Het pad werd zo smal, dat onze wagen in de sloot gleed”, zegt een woordvoerder van de brandweer.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch