Volledig scherm
Erotic Corner in de Vughterstraat. In het pand komen drie appartementen © Google Maps

Drie appartementen in oude seksbios Erotic Corner in de Vughterstraat

Di 6 aug. ‘Hetero & Gay cinema’ staat nog op de deur, maar Erotic Corner is al even dicht. In het pand waar tot 1 mei nog een ‘grote collectie dvd's in alle genres’ lag, keert geen winkel meer terug. In plaats van bioscoopzaaltjes met seks zitten er straks drie appartementen in het pand in de Vughterstraat.

Erotic Corner zat al rond 1980 in het pand. Beneden zat een sekswinkel, daarboven waren twee zalen te vinden. De heterozaal telde twintig zitplaatsen, de homozaal vijftien. Ook waren er enkele privécabines waar mensen zelf een DVD konden uitzoeken om te bekijken.

De voormalige eigenaar van de winkel en bioscoop wil verder weinig kwijt aan de krant over waarom de zaak is gestopt en wat er verder gaat gebeuren in het pand. Hij wil geen toelichting geven op vragen. Wel is uit de ingediende vergunningsaanvraag op te maken dat er in het pand drie appartementen komen. Het is niet duidelijk wanneer de verbouwing van start gaat. 

Volledig scherm
Erotic Corner in de Vughterstraat. In het pand komen drie appartementen © Google Maps
 1. Bosschenaar mijdt rechtszitting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  Bossche­naar mijdt rechtszit­ting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  De man meldde zich op 13 mei ’s middags bij de politie om te zeggen dat hij zijn echtgenote had doodgestoken in hun woning aan de Marco Polostraat. In het huis troffen agenten het slachtoffer aan. Dat gebeurde nadat zij een ruit hadden ingetikt om binnen te komen. Op dat moment was er verder niemand anders meer aanwezig in de woning. ,,Het waren allemaal hele rustige en lieve mensen”, zei een buurvrouw na de steekpartij in het Brabants Dagblad.
 2. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
  PREMIUM

  Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

  VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch