Elke ochtend en elke avond loopt de Randweg tussen het Paleiskwartier en de aansluiting naar de A2 bij Vught vol met verkeer.
Volledig scherm
PREMIUM
Elke ochtend en elke avond loopt de Randweg tussen het Paleiskwartier en de aansluiting naar de A2 bij Vught vol met verkeer.

Een nieuw station en maatregelen voor de auto: kan het Paleiskwartier al dat verkeer wel aan?

Za 27 jul. Van drie auto’s voor een vrijwel verlaten treinstation, naar een aan alle kanten dichtslibbende wijk. Het Paleiskwartier kan het autoverkeer nauwelijks meer aan en ook het station barst uit zijn voegen. Tijd voor nieuwe plannen dus, of valt het allemaal wel mee?

  1. Superfan Leo Janssen sinds 1992 bij alle Olympische Zomerspelen: ‘Ik leef er net als de sporters vier jaar naar toe. En nu baal ik’
    PREMIUM

    Superfan Leo Janssen sinds 1992 bij alle Olympische Zomerspe­len: ‘Ik leef er net als de sporters vier jaar naar toe. En nu baal ik’

    DEN BOSCH - Leo Janssen (52) zag sinds de Olympische Spelen in Barcelona (1992) elke vier jaar het olympisch vuur ‘live’ branden. De Empelaar was er niet alleen bij in Atlanta, Sydney en Athene. Maar ook in Peking, Londen en Rio de Janeiro. Niet als sporter, maar als supporter. ,,Ik leef er net als sporters vier jaar naar toe. Maar dan als fan.’’ Hij had nu bij de spelen in Tokyo willen zijn. Maar het vuur gaat daar pas volgend jaar ‘aan’. Wat betekent dat voor hem?

In samenwerking met indebuurt Den Bosch