Volledig scherm
De muur in de Korte Putstraat is weer wit © Bart Gotink/BD

En toen was het weer wit...

straatbeeldVr 22 nov. Alsof er nooit iets anders gestaan heeft, zo ziet de wand in de Korte Putstraat er weer uit. 

Een week geleden begonnen de heren van Kings Of Colors aan een graffitiwerk in de straat, als onderdeel van een samenwerking tussen de Korte Putstraat, Kings of Colors en Het Noordbrabants Museum. In dat museum is  momenteel een expositie over Vincent Van Gogh. Maar ergens ging het in de samenwerking niet helemaal goed.

Na een ‘stukje miscommunicatie’ bleken niet alle ondernemers en omwonenden in de straat op één lijn te zitten. En dus werd de witte kwast weer opgepakt, terwijl het werk al ver af was. De blauwe Van Gogh-muur is een dikke week later dus gewoon weer wit. Ondanks dat een meerderheid van de lezers hier liever had gezien dat het werk eerst eens gewoon werd afgemaakt.

Volledig scherm
Uitslag poll over weghalen of afmaken van graffitwerk Kings of Colors © Bart Gotink/BD

Ook een straatbeeld gezien? Mail naar ba.gotink@bd.nl of mention @stadsgezichtdb op twitter.

  1. Supportersbus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie
    PREMIUM

    Supporters­bus FC Den Bosch gestopt onderweg naar NAC na tip over 'flink coke snuiven’, fans woedend op politie

    DEN BOSCH/BREDA - ‘Een kansloze actie van de politie’ noemt de supportersclub van FC Den Bosch de fouillering van tientallen supporters vrijdagavond in het cellencomplex in Breda. Na een tip had de politie sterke vermoedens dat de harde kern van plan was ‘flink drugs te gaan gebruiken’ tijdens de wedstrijd. Een volle supportersbus op weg naar NAC Breda werd naar het politiebureau geleid, maar daar bleek dat niemand iets op zak had.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch