Volledig scherm
PREMIUM
Het werk van Kings Of Colors is half grijs geschilderd © Bart Gotink/BD

Experimenteren op de Tramkade, zolang er maar wel afspraken liggen over elk rolluik

ColumnZa 3 aug. Boos zijn ze, aan beide kanten. Bij Kings of Colors komt het stoom uit de oren omdat een muurschildering is overgeschilderd. Bij de gemeente briesen ze dat er geen afspraken te maken zijn met die club. En zo ontaardt twee maanden na dato een gezellig festivalletje alsnog in een pittig relletje.

Kings of Colors grijpt dat enthousiaste gekwast van de gemeente direct maar aan om hun stokpaardje van stal te halen. Er gaat te weinig geld naar de Urban Art en de raad wil ook al niet meebetalen aan gevelkunst. ‘Onvoorstelbaar. Wat een aanfluiting.’

 1. Bosschenaar mijdt rechtszitting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  Bossche­naar mijdt rechtszit­ting na doodsteken van zijn echtgenote in woning aan Marco Polostraat

  De man meldde zich op 13 mei ’s middags bij de politie om te zeggen dat hij zijn echtgenote had doodgestoken in hun woning aan de Marco Polostraat. In het huis troffen agenten het slachtoffer aan. Dat gebeurde nadat zij een ruit hadden ingetikt om binnen te komen. Op dat moment was er verder niemand anders meer aanwezig in de woning. ,,Het waren allemaal hele rustige en lieve mensen”, zei een buurvrouw na de steekpartij in het Brabants Dagblad.
 2. Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’
  PREMIUM

  Fort Isabella Vught bruist: ‘Mét respect voor de kwetsbare natuur’

  VUGHT - Het begon met kleinschalige streekmarkten en enkele honderden belangstellenden. Afgelopen weekend genoten zo’n twee en een half duizend bezoekers van het Hoge Bomen Festival op Fort Isabella in Vught. Het voormalige kazerneterrein ontpopt zich niet alleen als een bijzondere plek om te wonen en te werken maar brengt ook steeds meer vertier. Mét respect voor de kwetsbare natuur, volgens de Isabella Groep. De Vughtse natuurvereniging NMV is ‘waakzaam’.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch