Dit Smakenrad komt te staan op de Bossche Pettelaarse Schans.
Volledig scherm
PREMIUM
Dit Smakenrad komt te staan op de Bossche Pettelaarse Schans. © .

‘Grootste reuzenrad’ van Nederland komt naar Den Bosch: onderweg ontbijten of koffie met Bossche bol

DEN BOSCH - Het grootste vervoerbare reuzenrad van Nederland staat tijdens de Bossche Zomer, vanaf 2 juli tot september op de Bossche Pettelaarse Schans. ,,We gebruiken de 34 gondels niet als kermisattractie maar als smakenrad. Je kunt bijvoorbeeld voor 12,50 euro een half uur rondjes draaien met een kop koffie en een Bossche bol’’, zegt mede-initiatiefnemer John van Vroenhoven.  

  1. Enquête: Brabanders mijden massaal toeristische trekpleisters, groot deel gaat zelfs niet weg door corona

    Enquête: Brabanders mijden massaal toeristi­sche trekpleis­ters, groot deel gaat zelfs niet weg door corona

    Gaan we dit jaar weg of blijven we liever bij huis? Terwijl lockdowns worden opgeheven en grenzen weer opengaan staat de zomervakantie voor de deur. 2.237 lezers van deze site vulden de vakantie-enquete in en gaven aan massaal het vliegtuig én toeristische trekpleisters te mijden vanwege de coronamaatregelen. Daarbij gaat een deel zelfs helemaal niet op vakantie vanwege het virus.
  2. JBZ over nepverpleegkundige: ‘Hij registreerde in dossier toedienen van medicatie’

    JBZ over nepver­pleeg­kun­di­ge: ‘Hij registreer­de in dossier toedienen van medicatie’

    DEN BOSCH - Er zijn geen aanwijzingen voor klachten bij patiënten met wie de aangehouden Bosschenaar (24) als ‘nepverpleger’ contact had in het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ). Dat zegt een woordvoerder van het ziekenhuis nadat het Openbaar Ministerie bekend maakte dat het OM de Bosschenaar ervan verdenkt patiënten medicatie te hebben toegediend zonder daarvoor te zijn gekwalificeerd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch