Naast het terraseiland op de Parade komt een terras met 175 stoelen, overkapping, keuken, podium en jeu de boulesbanen.
Volledig scherm
PREMIUM
Naast het terraseiland op de Parade komt een terras met 175 stoelen, overkapping, keuken, podium en jeu de boulesbanen. © Marc Bolsius

Grootste terras van Den Bosch komt op de Parade; met steeds een andere sfeer

DEN BOSCH - Op de Bossche Parade moet je soms lang zoeken naar een lege terrasstoel. Maar dat is vanaf 4 juli tot eind augustus voorbij. Dan komt op het plein het grootste terras van de stad. Vlakbij het tijdelijke ‘terraseiland’ met 120 stoelen komen 175 extra zitplaatsen, een overkapping en een keuken te staan.

  1. Enquête: Brabanders mijden massaal toeristische trekpleisters, groot deel gaat zelfs niet weg door corona

    Enquête: Brabanders mijden massaal toeristi­sche trekpleis­ters, groot deel gaat zelfs niet weg door corona

    Gaan we dit jaar weg of blijven we liever bij huis? Terwijl lockdowns worden opgeheven en grenzen weer opengaan staat de zomervakantie voor de deur. 2.237 lezers van deze site vulden de vakantie-enquete in en gaven aan massaal het vliegtuig én toeristische trekpleisters te mijden vanwege de coronamaatregelen. Daarbij gaat een deel zelfs helemaal niet op vakantie vanwege het virus.
  2. JBZ over nepverpleegkundige: ‘Hij registreerde in dossier toedienen van medicatie’

    JBZ over nepver­pleeg­kun­di­ge: ‘Hij registreer­de in dossier toedienen van medicatie’

    DEN BOSCH - Er zijn geen aanwijzingen voor klachten bij patiënten met wie de aangehouden Bosschenaar (24) als ‘nepverpleger’ contact had in het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ). Dat zegt een woordvoerder van het ziekenhuis nadat het Openbaar Ministerie bekend maakte dat het OM de Bosschenaar ervan verdenkt patiënten medicatie te hebben toegediend zonder daarvoor te zijn gekwalificeerd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch