Volledig scherm
Esther en Erwin de Vogel hebben een onderonsje met de Kerstman tijdens een benefietavond in Bistro de Eeterij © Chris Korsten

Horecanieuws: Bistro De Eeterij stopt per direct

Wo 3 jul. Bistro De Eeterij heeft per direct de deuren gesloten. Het restaurant aan de Brede Haven geeft zelf op Facebook aan te lijden te hebben onder de komst van grote horecaketens naar de stad.

Ook zegt de zaak niet op te kunnen tegen ‘Social Deal, Groupon en andere acties die grote invloed hebben op de dalende omzetten.’ ,,Tevens konden we enkele problemen met derden niet opgelost krijgen”, schrijven eigenaren Erwin en Esther de Vogel. ,,We hebben er naar ons idee alles aan gedaan om de Eeterij te laten slagen, maar helaas: onze financieel middelen en onze energie is op.”Het restaurant bedankt vaste medewerkers en gasten.

In de horecazaak, die negen jaar aan de Brede Haven was gevestigd, was plek tot honderd personen. Op de kaart stonden vis- vlees- en grilgerechten als gamba's, spare-ribs en tournedos. Het is niet bekend of er al een nieuwe bestemming voor het pand gevonden is. 

  1. Bossche M-side distantieert zich van racistische uitlatingen en komt met statement: ‘Dit mag nooit meer gebeuren’

    Bossche M-side distanti­eert zich van racisti­sche uitlatin­gen en komt met statement: ‘Dit mag nooit meer gebeuren’

    De M-side, de fanatieke FC Den Bosch-supporters, heeft zich in een statement op Facebook uitgesproken tegen racisme. Enkele supporters lieten zich afgelopen zondag vanaf de tribune racistisch uit richting Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira. ‘Voor ons als FC Den Bosch-supporters van de M-Side is het om te zorgen voor sociale controle, want dit kan en mag nooit meer gebeuren.’

In samenwerking met indebuurt Den Bosch