Volledig scherm
Esther en Erwin de Vogel hebben een onderonsje met de Kerstman tijdens een benefietavond in Bistro de Eeterij © Chris Korsten

Horecanieuws: Bistro De Eeterij stopt per direct

Wo 3 jul. Bistro De Eeterij heeft per direct de deuren gesloten. Het restaurant aan de Brede Haven geeft zelf op Facebook aan te lijden te hebben onder de komst van grote horecaketens naar de stad.

Ook zegt de zaak niet op te kunnen tegen ‘Social Deal, Groupon en andere acties die grote invloed hebben op de dalende omzetten.’ ,,Tevens konden we enkele problemen met derden niet opgelost krijgen”, schrijven eigenaren Erwin en Esther de Vogel. ,,We hebben er naar ons idee alles aan gedaan om de Eeterij te laten slagen, maar helaas: onze financieel middelen en onze energie is op.”Het restaurant bedankt vaste medewerkers en gasten.

In de horecazaak, die negen jaar aan de Brede Haven was gevestigd, was plek tot honderd personen. Op de kaart stonden vis- vlees- en grilgerechten als gamba's, spare-ribs en tournedos. Het is niet bekend of er al een nieuwe bestemming voor het pand gevonden is. 

  1. Visboer Hans van der Heijden (61) stopt; na ruim een halve eeuw heeft Vught geen viswinkel meer
    PREMIUM

    Visboer Hans van der Heijden (61) stopt; na ruim een halve eeuw heeft Vught geen viswinkel meer

    VUGHT - Bloemen, champagne. Het was de afgelopen week aan het Moleneindplein in Vught een komen en gaan van klanten die afscheid kwamen nemen van visboer Hans van der Heijden (61). Een enkeling met tranen in de ogen. De Erpenaar heeft er een dubbel gevoel bij. ,,Heel leuk natuurlijk. Het is een blijk van waardering dat ze langs komen maar het is natuurlijk niet bepaald een feestelijke gebeurtenis.”

In samenwerking met indebuurt Den Bosch