Achter de oude stadsmuur bij het Herman Moerkerkplein wil Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central, een tijdelijk terras laten inrichten.
Volledig scherm
PREMIUM
Achter de oude stadsmuur bij het Herman Moerkerkplein wil Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central, een tijdelijk terras laten inrichten. © Golden Tulip Hotel Central

Hotel Central wil tijdelijk terras bij Dieske: ‘Het is een unieke plaats’

HORECANIEUWSDEN BOSCH - In de Bossche binnenstad staan sinds kort op de meest verrassende plaatsen terrassen. En het ziet er naar uit dat er op 19 mei weer eentje bij zal komen. ,,Het is een unieke plaats’’, zegt Karin Rademaker, directeur van Golden Tulip Hotel Central. Zij heeft bij de gemeente vergunning aangevraagd om 50 stoelen te mogen zetten bij het Herman Moerkerkplein.

 1. Manon Beernink laat in haar afstudeerfilm de eenzaamheid spreken: ‘Beeldende knuffel voor al die jongeren’
  PREMIUM

  Manon Beernink laat in haar afstudeer­film de eenzaam­heid spreken: ‘Beeldende knuffel voor al die jongeren’

  DEN BOSCH/BREDA - De eenzaamheid onder jongeren wordt niet zelden onderschat. Tijdens de lockdown is het probleem, dat altijd al bestond binnen de samenleving, beduidend groter geworden. Manon Beernink brengt binnenkort in het kader van haar afstuderen aan de kunstacademie een korte speelfilm, getiteld Leef Tijd, over het onderwerp uit. Een coming of age-film, geschoeid op een emotioneel-realistische leest.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch

 1. Automobiliste aangehouden nadat ze politieagent schopt
  Play

  Automobi­lis­te aangehou­den nadat ze politie­agent schopt

 2. Babyeendjes overleden na mishandeling: 'Dit is geen kwajongensstreek meer'
  Play

  Babyeend­jes overleden na mishande­ling: 'Dit is geen kwajongens­streek meer'