Laatste handelingen aan het wegdek van de Kanaalboulevard Zuid-Willemsvaart. Op de achtergrond wandelen belangstellenden tijdens de opening
Volledig scherm
Laatste handelingen aan het wegdek van de Kanaalboulevard Zuid-Willemsvaart. Op de achtergrond wandelen belangstellenden tijdens de opening © Olaf Smit

Kanaalboulevard is nog niet helemaal af, maar wel open: ‘Hier lang naar uitgekeken’

videoDEN BOSCH - Na maanden van werkzaamheden ging vrijdagmiddag de Kanaalboulevard aan de Zuid-Willemsvaart open voor verkeer. Maar het project is (nog lang) niet klaar.

  1. Enquête: Brabanders mijden massaal toeristische trekpleisters, groot deel gaat zelfs niet weg door corona

    Enquête: Brabanders mijden massaal toeristi­sche trekpleis­ters, groot deel gaat zelfs niet weg door corona

    Gaan we dit jaar weg of blijven we liever bij huis? Terwijl lockdowns worden opgeheven en grenzen weer opengaan staat de zomervakantie voor de deur. 2.237 lezers van deze site vulden de vakantie-enquete in en gaven aan massaal het vliegtuig én toeristische trekpleisters te mijden vanwege de coronamaatregelen. Daarbij gaat een deel zelfs helemaal niet op vakantie vanwege het virus.
  2. JBZ over nepverpleegkundige: ‘Hij registreerde in dossier toedienen van medicatie’

    JBZ over nepver­pleeg­kun­di­ge: ‘Hij registreer­de in dossier toedienen van medicatie’

    DEN BOSCH - Er zijn geen aanwijzingen voor klachten bij patiënten met wie de aangehouden Bosschenaar (24) als ‘nepverpleger’ contact had in het Bossche Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ). Dat zegt een woordvoerder van het ziekenhuis nadat het Openbaar Ministerie bekend maakte dat het OM de Bosschenaar ervan verdenkt patiënten medicatie te hebben toegediend zonder daarvoor te zijn gekwalificeerd.

In samenwerking met indebuurt Den Bosch